maciej01 Zgłoś Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Masz młody zbiornik trochę ponad miesiąc i to normalne. Za kilka miesięcy jak akwarium dobrze dojrzeje i wszystko ustabilizuje się to na szybach nie powinien pojawiać się nalot w krótkim czasie, po kilku dniach. Edytowane 7 Września 2017 przez maciej01 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 23 Września 2017 CześćPora na aktualizację. Tydzień temu kolega Jarek z kieleckiego forum akwarystycznego podarował mi kilka szczepek korali. Niestety dwa najokazalsze z nich straciły tkankę w przeciągu trzech dni i odeszły na wielką rafę. Pozostałe polipują. Kupiłem fitoplankton i wlewam po 2ml od wczoraj. Zobaczymy czy im podpisuje. Aha znalazł się krabik po półtorej miesiąca wyszedł na skale jak by nigdy nic.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Ciąg dalszyWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Września 2017 Ten ostatni to już raczej death.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Tak na 100 procent szkielet. Jak będę moczył łapy to go wyciagneWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszkrzyszczuk Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Ładny zbiorniczek. Najbardziej podoba mi się rhodactis fluo. Myślałem, że to ja mam jakąś uszkodzoną lampkę z zestawu, bo świetlówki wiszą na jednym końcu, ale widzę, że to wtopa ze strony producenta jednak, bo u Ciebie tak samo. Myślę żeby to poprawić, bo wygląda słabo. A tak w ogóle, to jak okaże się, że za mało niebieskiego, to dorzuciłbym jeszcze jedną niebieską tubę, przesuwając obecne, aby weszły 3 do jednej lampki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Tak to wada fabryczna. Wygląda to dupiato ale jakoś mi się nie chce przy tym grzebać. Ważne, że świeci. Ja mam dwie tuby niebieskie i jedną białą. Wygląda to całkiem ok. Natomiast w fabrycznym konfigu morskim od Aquaela czyli jedna biała a druga niebieska jest zbyt biało. Co do obsady rhodactis jest faktycznie super. Jak dam mu papu to się cały zamyka i wygląda jak Stadion Narodowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Szybka aktualizacja. Wszystko rośnie pięknie nawet seriatopora [emoji3] Póki co kostka wygląda tak:Podejrzewam jednak że kostka zostanie przerobiona na szczepkarium bo w salonie jest już nowy mebel [emoji3]540 lWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2018 A tak to wygląda po prawie roku. Cześć korali poszła do dużego akwarium.Pozdro Grzechotnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
devilart Zgłoś Napisano 3 Października 2018 wow, fajnie się prezentuje nowy mebel, doświadczenie zdobyte na nano na pewno pomoże, fajnie że takie projekty są w CK (tam się urodziłem) trzymam kciuki i czekam na aktualizację po przenosinach. Cytuj Reefmax/ReefMaster White LED - NA SPRZEDAŻ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach