dadario Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 28 minut temu, kacper.w napisał: Tak zgadza się dopiero sprawdziłem;/ mój błąd, widzę że jebao z dwoma pompami kosztuje 299zl więc zostaje mi nmdp5, a co do pojemnika wolalbym jeden z 3 komorami żeby zajmował jak najmniej miejsca, widziałem że twistman ma coś takiego ale cena to przesada jak na zwykle pojemniki :/ A powiedz mi proszę jaka jest różnica czy ustawiasz 3 pojemniki o wymiarach 10x10x30cm każdy czy jeden 10x30x30cm. Powiem Ci więcej trzeba pojemniki mają tą zaletę że możesz umyć je osobno i osobno mieszać roztwory, bo z czasem prowadzenia akwarium zauważysz że równe lanie Bailling mało kiedy się udaje więc i roztwory będziesz mieszał w różnym czasie. A o 10krótkiej różnicy w cenie nawet nie wspomnę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Ja uważam że tutaj sławny sklep meblowy się nada, niewielki wkład własny i mamy fajne pudełka na bailinga, przepłacanie za praktycznie to samo wydaje mi się bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper.w Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 Macie jakieś linki do takich pojemników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach