Rito Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2017 Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć co to za czerwony koral jest na zdjęciu? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akarka Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2017 Blastomussa weliisi albo merletti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rito Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Czy ktoś jeszcze może potwierdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T.TOM.T Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 wygląda na blastomusse wellsi Cytuj 200x70x60 + 240L.sump , ośw.T5 10x80W ,cyrkulacja 2x tunze6080 + 2x JVP102 ,obieg tunzemaster10076.03 , odpieniacz skimz sv253 , reaktor wapnia START: grudzień 2007r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m-babka Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 tak to blastomusa-mam identyczną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 Jak dla mnie to nie blastomussa. Wellsi ma fluo zielony otwór gebowy i większe polipy (porównuję ich wielkosc do slimaczka columbella). Merletti ma mniejsze, ale widzę tylko dwukolorowe w google. Pierwsze lepsze z netu: https://www.reefgardener.com/products/ruby-glow-blastomussa-wellsi Chyba, że ma fluo mordki, ale na zdjeciu tego nie widać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akarka Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 Nie wszystkie blastomussy mają mordki fluo zielone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 Godzinę temu, akarka napisał: Nie wszystkie blastomussy mają mordki fluo zielone... Możliwe, że nie wszystkie. Patrzylam po grafikach Google i akurat nie trafilam na mordki bez fluo środka. Tu mnie jeszcze zastanawiają malutkie polipy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maelen Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 Acanthastrea echinata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach