krzlew Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2017 Witam potrzebuje intrukcje obługi w PL do tego badziewia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2017 tu jest ENG , użyj translatora i po sprawie https://wholesaler.alibaba.com/product-detail/TC-220-Reptile-Temperature-Controller_1897288302.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
12dot12 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 Odkopię. Chcę uniknąć skoków temperatury w solniczce, a że pogoda zmienną jest, ustawianie tego wszystkiego (głównie czasów działania wentylatora na timerze) ręcznie jest mordęgą, wymagającą ciągłych poprawek w zależności od tego, czy na dworze mróz, czy cieplej. Już nie wspomnę o ew. wyjazdach - akwarium i tak za bardzo mnie ostatnio przytrzymuje w domu, co powoli działa mi na nerwy. Ale do rzeczy. Co powiecie o tym sprzęcie, wymienionym w temacie wątku? - chcę kupić coś gotowego, bo majsterkować nie umiem zupełnie niestety czy ten kontroler będzie dobry, czy może polecacie coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach