AAxxeell Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 Witam. Może ktoś posiada jaką pompę dozującą i jest mi w stanie doradzic? Chodzi mi aby była sterowana prze wifi lub bluetooth. Korale zaczęły już konsumować więc czas na Ballinga Liczę na wasze propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 Szczerze polecam , jak dla mnie świetna .Dokładność i obsługa ... interfejs użytkownika intuicyjny, prosty i szybki w obsłudze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosna Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 Ja ciagne na ebtechu i czyba trochę tańszy jest.przez bluetootha ustawiam całe sterowanie.prosto tanio i skutecznie.po przykrych doświadczeniach z pompa dozujące jebao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 Ja używam ebtech już 3 lata. Działa bez problemu, ustawianie zarówno z laptopa przez bluetootcha jak i z panelu na urządzeniu. Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 eb tech sprawdzony cichy i jak na razie dwa lata bez awarii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris81 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 Też mam ebtecha od roku, działa bez zarzutu, programowanie przez bluetooth to świetna sprawa Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Zbiornik 220x74x65, 2x OW , zaplecze 300ll , obieg Jebao DCP 18000, 2xVortech mp40,3xtunze6045,6025,6085,odpieniacz BK DC300 rdx,VSV, skała RRR 50kg,lampa diy 279 t5 +led ok.280 W,dozownik H2Ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach