kasiazUK Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Czesc posiadam lampe LED Fluval jak na zdjeciu. Ma ona dotykowy zjasniacz/sciemniacz i dotykowo przelancza sie na biale/niebieskie. I tu moje pytanie. Jak jasno/ciemno ustawiac ja i biale tak i niebieskie? Mysle nad programatorem lub sprzedaza tej a zakupem Hydra Prime HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Bez urazy ale ... pytanie typu jak mocno wcisnąć pedał gazu w aucie ... a kolego do jakiego zbiornika i co w nim masz ? - ustaw doświadczalnie tak żeby mieszkańcy byli zadowoleni - nie ma na to przepisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Hydra Prime na pewno będzie lepsza, a jak masz tą lampę to na razie ustaw jak Tobie pasuje z przewagą niebieskiego światła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 1 Października 2017 45 minut temu, silvia napisał: Bez urazy ale ... pytanie typu jak mocno wcisnąć pedał gazu w aucie ... a kolego do jakiego zbiornika i co w nim masz ? - ustaw doświadczalnie tak żeby mieszkańcy byli zadowoleni - nie ma na to przepisu Jak cos to kolezanka a nie kolega. Ciezko mnie urazic ale nawet ten co uczy sie jezdzic - uczy sie jak mocno pedal dociskac. 90L narazie mam 2 slimaki i 2 kraby ale chce z czasem mniejsze ryby i kilka miekasow a moze nawet lpsy 2 minuty temu, maciej01 napisał: Hydra Prime na pewno będzie lepsza, a jak masz tą lampę to na razie ustaw jak Tobie pasuje z przewagą niebieskiego światła. Z przewaga znaczy jak? Swiecic niebiesko? Czy sredio biale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Października 2017 zbiornik dopiero startuje ? ustaw na 50 - 60% mocy białe a niebieskie max .. i obserwuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Teraz, silvia napisał: zbiornik dopiero startuje ? ustaw na 50 - 60% mocy białe a niebieskie max .. i obserwuj Dziekuje wlasnie o to chodzilo. Dopiero 19 dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach