kasiazUK Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Prosze o rade. Czy to akwarium nadaje sie na morskie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ensso Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Czemu miałoby sie nie nadać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korabol Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Każde się na da..jedno mniej drugie więcej. Zależy czy silikon jest do morskiego przeznaczony.Galaxy S5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Października 2017 5 minut temu, korabol napisał: silikon jest do morskiego przeznaczony rozwiniesz wypowiedź ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Jakby sie nadawalo to z mojego takiego samego ale 90L moglby sump wyjsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Każde się na da..jedno mniej drugie więcej. Zależy czy silikon jest do morskiego przeznaczony. Galaxy S5 Niema podziału na silikon do morskiego i nie morskiego [emoji14] Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StefanTG Zgłoś Napisano 11 Października 2017 2 godziny temu, korabol napisał: Każde się na da..jedno mniej drugie więcej. Zależy czy silikon jest do morskiego przeznaczony. Galaxy S5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 11 Października 2017 I po ptakach. Aukcje mi przebil ktos o 1 funt w ostatnich 5 sekundach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Nie ktoś, tylko bot który dostał takie właśnie zadanie. Poszukaj pod nazwą snajper aukcyjny, snip itp.Nie miałaś szans, ręcznie nie da się wygrać aukcji na której ktoś nastawił snajpera.Wysłane z galaktyki S6 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 11 Października 2017 Teraz, big daddy napisał: Nie ktoś, tylko bot który dostał takie właśnie zadanie. Poszukaj pod nazwą snajper aukcyjny, snip itp. Nie miałaś szans, ręcznie nie da się wygrać aukcji na której ktoś nastawił snajpera. Wysłane z galaktyki S6 Nwiem wiem co to jest ale bitwa byla zacieta. Zawsze na ebay znjduje cos fajnego i jest walka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Października 2017 18 minut temu, big daddy napisał: (...) ręcznie nie da się wygrać aukcji na której ktoś nastawił snajpera. da się - trzeba po prostu zaoferować wyższą kwotę - od razu (a nie "bujać się" po 5 czy 10 zł ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 11 Października 2017 21 minut temu, silvia napisał: da się - trzeba po prostu zaoferować wyższą kwotę - od razu (a nie "bujać się" po 5 czy 10 zł ) Akurat bujneł ponad 20 funtow wiecej niz zamierzalam ale trudno sie mowi. Czekam na kolejna okazje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Października 2017 No nie teraz to kiedy indziej trafi się okazja. Wygrał ten kto dał więcej Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solo Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Akurat samo szkło nie jest największym wydatkiem w morskim i chyba warto zapłacić więcej, ale mieć dokładnie takie jakie się chce. No chyba, że ktoś akurat sprzedaje takie jak sobie wymarzysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach