Kamas Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Mam pytanko. Uzywa ktos z Was tej lampy? Interesuje mnie jaki maksymalny obszar jest w stanie oswietlic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Ta lampa jest np. w zestawie Red Sea reefer 170 deluxe, i tu jest powierzchnia do oświetlenia 60x50 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamas Zgłoś Napisano 14 Października 2017 dokladnie, wyczytalem gdzies ze pokryje powierzchnie 60x60. Pytanie czy troche dluzsze akwarium oswietli? 65cm - 75cm Zastanawiam sie czy ten model wystarczy czy musze zainwestowac w duzo drozsza i mocniejsza fiftytwo hd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Z tego co wiem to u Marka w sklepie są te lampy. Może podjedź do sklepu i sprawdź na żywo jaki obszar oświetli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamas Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Marek ma tylko fiftytwo hd juz z Nim rozmawialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 A na stronie sklepu ma i do tego zaznaczone tak jakby miał je na stanie, ale nie raz już się przekonałem, że strona internetowa sklepu kuleje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach