volf Zgłoś Napisano 23 Października 2017 (edytowane) Gościł ktoś w aquario w ostatnich dniach, interesuje mnie dostępność krewetki na aiptazje lub brzydala (i jego kondycja). Mam jutro wolną chwilę ale nie chcę jechać w ciemno a dodzwonić się graniczy z cudem. Edytowane 25 Października 2017 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Jeśli ktoś będzie w najbliższych dniach w aquario, proszę zerknąć czy są jakieś ryby/ślimaki /krewetki na aiptazje. Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 25 Października 2017 W przyszłym tygodniu będę zamawiał.zwierzaki z seafrags mają tam Lysmata SeticaudataPo 50zl/szt.Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 26 Października 2017 W aquario pusto... nie ma prawie zadnych mobilnych, nic na aiptasie. Aaaa i powiedzieli, żeby pisać maile z pytaniami, bo nie zawsze mogą odebrać telefon, a na maila w wolnej chwili odpiszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalM Zgłoś Napisano 27 Października 2017 Opublikowali właśnie listę ryb, które do nich przyjadą dzisiejszej nocy. Niestety brzydala tam nie widać. Centropyge bicolor2Centropyge bicolor1 Chelmon rostratus 3 Amphiprion clarkii 3 Premnas biaculeatus 2 Chromis margaritifer/C. bicolor 2 Chromis retrofasciata 10 Chrysiptera cyanea (xf) 20 Dascyllus aruanus 2 Dendrochirus zebra 2 Coris gaimard (j) 2 Halichoeres lamarii 1 Macropharyngodon meleagris 1 Labroides dimidiatus 22 Cirrhilabrus lubbocki 1 Acanthurus lineatus 3 Naso lituratus (Pacific) 3 Naso vlamingi 2 Ctenochaetus striatus 1 Zebrasoma scopas 3 Siganus (Lo) vulpinus 1 Lactoria cornuta 2 Plagiotremus rhinorhynchus 3 Amblygobius decussatus 2 Valenciennea mularis 3 Valenciennea strigata 3 Amblyeleotris guttata 2 Amblyeleotris yanoi 1 Cryptocentrus cinctus 2 Gobiodon histrio 3 Gobiodon okinawae 2 Synchiropus ocellatus 2 Synchiropus picturatus 3 Synchiropus splendidus 3 Rhynchocinetes durbanensis 10 Lybia tesselata 4 Tectus fenestratus 25 Trochus histrio 25 Strombus luhuanus 25 Archaster typicus 5 Echinaster luzonicus 1 Linckia laevigata 1 Ophiolepis superba 2 Heteractis malu 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Nika, MichalM dzięki za info, może przy następnej dostawie coś ustrzele. Grzegorz, dzięki ale do zakupów raczej się nie dołączę. Mam dokładnie trzy dni na wyleczenie grypy i od poniedziałku znowu wybywam. Aż się boje co zastane po powrocie brr. Edytowane 14 Lutego 2019 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 27 Października 2017 W erybce są brzydale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalM Zgłoś Napisano 27 Października 2017 40 minut temu, volf napisał: Nika, MichalM dzięki za info, może przy następnej dostawie coś ustrzele. Grzegorz, dzięki ale do zakupów raczej się nie dołączę. Mam dokładnie trzy dni na wyleczenie grypy i od poniedziałku znowu wybywam. Aż się boje co zastane po powrocie brr. Spoko, trzeba szukać A co do stanu akwarium po wyjeździe, to racja - bywa różnie. Kiedyś ustawiłem pełną automatykę i tylko karmienie komuś zleciłem, ale i to nie pomogło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach