Skocz do zawartości

Historia edycji

AnT

AnT

14 minut temu, kasiazUK napisał:

1. Pure Ocean Expert Reef Salt

2. 2 falowniki pierdza na 100% az briareum sie kladzie 

Pompe obiegowa czyszcze co tydz bo nalot sie zbiera a w kubku odpieniacza non stop ciemna herbata

3. Slimak Turbo, Nassarius, 2x Scarlet kraby

4. Codziennie daje AF NPpro i AF Bio S po 1 kropli i raz na kilka dni w plynie Coral Food Saliferta 1ml w pyszczek Favitesa 

1 . Używasz bogatej soli do pustego akwa  - po za tym jest sól probiotyczna i dodajesz do tego probiotyki innej firmy , oprócz tego trzymasz wyższe kh niż zalecane jest przy probiotyce 

EDIT:

Po prostu podajesz za bogato w stosunku do tego co masz ;) 

2. Nie chodzi o wir w akwa tylko o przedmuchiwaniew skały - widać po na licie na skale 

3. Turbo śmiga po skale i szybach , kraby śmigają po skale ,   - 2 ślimaki  na taką ilość piachu to mało 

4 .   patrz pkt. 1   

@Ura   - czy ja wiem 

AnT

AnT

4 minuty temu, kasiazUK napisał:

1. Pure Ocean Expert Reef Salt

2. 2 falowniki pierdza na 100% az briareum sie kladzie 

Pompe obiegowa czyszcze co tydz bo nalot sie zbiera a w kubku odpieniacza non stop ciemna herbata

3. Slimak Turbo, Nassarius, 2x Scarlet kraby

4. Codziennie daje AF NPpro i AF Bio S po 1 kropli i raz na kilka dni w plynie Coral Food Saliferta 1ml w pyszczek Favitesa 

1 . Używasz bogatej soli do pustego akwa  - po za tym jest sól probiotyczna i dodajesz do tego probiotyki innej firmy , oprócz tego trzymasz wyższe kh niż zalecane jest przy probiotyce 

2. Nie chodzi o wir w akwa tylko o przedmuchiwaniew skały - widać po na licie na skale 

3. Turbo śmiga po skale i szybach , kraby śmigają po skale ,   - 2 ślimaki  na taką ilość piachu to mało 

4 .   patrz pkt. 1   

@Ura   - czy ja wiem 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.