Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
1 godzinę temu, azgar napisał:

waldek własnie mi akwarium przyszło proszę forteczka komina, jak widać można jak sie chce.

A na twoje pytanie nawet nie myślę odpowiadać myślę, ze piszesz byle licznik postów nabić.

10073362_20171122_164258.jpg

To że jest zrobione ładnie to nie znaczy, że wszystko będzie ok,  też takie widziałem i ludzie szczali z radości, a później była rozczarowanie. pochwalisz się za jakiś czas jak będziesz miał zalane:) 

A niby czemu i po co  waldek miałby nabijać posty ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Damian co do komina to ma 40 cm długości a akwarium 336l wiec z zapasem będzie, wzmocnień nie chciałem będzie korona w poprzednim akwarium tak miałem i bardzo rzadko zdarzało sie ze cos wody poleciało.

Odnośnie wiercenia  pytałem szklarza jak odbierałem akwarium jak to robił i mówił, ze nie wiercił  tylko było cięte piła a krawędzie zaokrąglane jakos tak.

A co do wytrzymałości nie wiem jakie rozwiązanie jest lepsze ja chciałem tak i mama podobne akwarium z kominem bocznym w jednym kawałku i jest ok.

twardovski.michal - tekst o autach to dla mnie spam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Godzinę temu, azgar napisał:

.

twardovski.michal - tekst o autach to dla mnie spam :)

chyba nie masz pojecie to to spam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam co pisze Damian , mam dwa akwaria czynne . Jedno bez wzmocnień , szyby już banan , a czyszczenie ich to wieczne wychlapywanie wody czyścikiem. Drugi zbiornik to inna bajka , ma wzmocnienia i dziś innego bym nie zamówił.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Ja mam bez wzmocnień - ale bardzo płytkie akwarium bo tylko 30 cm wysokości - nie ma mowy o bananie przy takiej wysokości - akwa totalnie odkryte i dodatkowo niski stelaż by można było oglądać korale od góry - taki wymysł mój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.