Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

@Nik@ wypraszam sobie. Nie przypominam sobie bym komukolwiek do gardła skakał. Padło sformułowanie "wrotki karmione drożdżami są marnej jakości". Liczyłem na dyskusję na ten temat a dostałem fragment filmu mistrza Barei.  Cóż skomentowałem po prostu taką odpowiedź. Tak samo było z tezą na pytanie autora wątku - o karmienie - "najpierw fito a pozniej dopiero chyba wrotka".  Tylko refleksja przyszła później.

Jeśli pytanie dlaczego wrotki karmione drożdzami są marnym pokarmem dla narybku błaznów są offtopem to pozostaje tylko spuścić zasłonę milczenia. Czyż to nie jest sedno tematu ? A to, że chciałem usłyszeć od Silvi dlaczego  tak uważa, skakaniem do gardła bym nie nazwał w żadnym wypadku. Skoro ma wiedzę na ten temat to dlaczego miałby się z nami nie podzielić.

VDR

VDR

@Nik@ wypraszam sobie. Nie przypominam sobie bym komukolwiek do gardła skakał. Padło sformułowanie "wrotki karmione drożdżami są marnej jakości". Liczyłem na dyskusję na ten temat a dostałem fragment filmu mistrza Barei.  Cóż skomentowałem po prostu taką odpowiedź. Tak samo było z tezą na pytanie autora wątku - o karmienie - "najpierw fito a pozniej dopiero chyba wrotka".  Tylko refleksja przyszła później.

Jeśli pytanie dlaczego wrotki karmione drożdzami są marnym pokarmem dla narybku błaznów są offtopem to pozostaje tylko spuścić zasłonę milczenia. Czyż to nie jest sedno tematu ? A to, że chciałem usłyszeć od Silvi dlaczego to uważa tak uważa, skakaniem do gardła bym nie nazwał w żadnym wypadku. Skoro ma wiedzę na ten temat to dlaczego miałby się z nami nie podzielić.

VDR

VDR

Jeśli pytanie dlaczego wrotki karmione drożdzami są marnym pokarmem dla narybku błaznów są offtopem to pozostaje tylko spuścić zasłonę milczenia. Czyż to nie jest sedno tematu ?

VDR

VDR

@Nik@ wypraszam sobie. Nie przypominam sobie bym komukolwiek do gardła skakał. Padło sformułowanie "wrotki karmione drożdżami są marnej jakości". Liczyłem na dyskusję na ten temat a dostałem fragment filmu mistrza Barei.  Jeśli pytanie dlaczego wrotki karmione drożdzami są marnym pokarmem dla narybku błaznów są offtopem to pozostaje tylko spuścić zasłonę milczenia. Czyż to nie jest sedno tematu ?

VDR

VDR

@Nik@ wypraszam sobie. Nie przypominam sobie bym komukolwiek do gardła skakał. Padło sformułowanie "wrotki karmione drożdżami są marnej jakości". Liczyłem na dyskusję na ten temat a dostałem fragment filmu mistrza Barei.  Jeśli pytanie dlaczego wrotki karmione drożdzami są marnym pokarmem dla narybku błaznów są offtopem to pozostaje tylko spuścić zasłonę milczenia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.