Nod85 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2017 Mam Deltec SC 2060 którego pompa jest bardzo głośna, często się zacina (przy włączaniu wyłączaniu), ostatnio ułamałem kawałek zawleczki od wirniki. Dlatego chciałbym ją wymienić najchętniej na coś innego niż oryginał - może akurat będzie cichsze. Czy mogę bez przeróbek podłączyć inną pompe? Np. jakąś jebao? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Sądząc po tym temacie możesz mieć problem z uzyskaniem pomocy .... ale zapisałem się do Twojego wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2018 Chciałem się poprawić.Ruch w temacie powyżej jak nigdy. W tym i przyszłym tygodniu będę testował różne rozwiązania zwężek i wirników na pompie DCP-6500. Podzielę się swoimi spostrzeżeniami.Ktoś tylko będzie musiał potwierdzić, czy pompa 6500 da radę w Twoim body. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach