Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

Literowka

Dnia 1/6/2018 o 01:36, maciej01 napisał:

W Razor są dwa kanały i tam sporo użytkowników narzekało na fioletową poświatę, a RSX ma cztery kanały i jestem/byłem ciekaw jak to jest tu. Mi osobiście też fioletowy kolor nie przeszkadza, a raczej podoba się. Czekam na jakieś zdjęcia, film.

@maciej01 cześć:-) ale jaka fioletowa barwa nic takiego nie widzę samo niebieskie jest super dodałam bialego mnie to na fiolet nie wyglada:-)choć tak jak piszesz nawet gdyby osobiscie tez mi nie przeszkadza.moze wiem co odbicie od skal jesli ma ktoś dużo glonów wapiennych moze oddawac taki fiolet:-)

Beti

Beti

Dnia 1/6/2018 o 01:36, maciej01 napisał:

W Razor są dwa kanały i tam sporo użytkowników narzekało na fioletową poświatę, a RSX ma cztery kanały i jestem/byłem ciekaw jak to jest tu. Mi osobiście też fioletowy kolor nie przeszkadza, a raczej podoba się. Czekam na jakieś zdjęcia, film.

@maciej01 cześć:-) ale jaka fioletowa barwa nic takiego nie widzę samo niebieskie jest super dodamam bialego mnie to na fiolet nie wyglada:-)choć tak jak piszesz nawet gdyby osobiscie tez mi nie przeszkadza.moze wiem co odbicie od skal jesli ma ktoś dużo glonów wapiennych moze oddawac taki fiolet:-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.