united723 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Witam, od dłuższego czasu poszukuję odpieniacz do mojej solniczki 112l 80x35x40 założona 16 grudnia 2017r. 6 kg suchej skały i 4 kg żywej. Mam pytanie moge kupić odpieniacz Deltec MCE 600 3 letni w cenie 500zł czy lepiej wydać te pieniądze na hydro slim skim lub tunze 9004 lub 9001? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 skoro już pytasz w jednym temacie to po co zakładasz nowy temat ... skoro masz tam 2 odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velociraptor Papaja Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Może potrzeba nabicia paru postów ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Witam. Polecam 9004 bo zbiera film. Sam miałem ten dylemat i teraz nie żałuję. Żona trochę słyszy ale nie czuję rafy :) To że zbiera film to rewelka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Napiszę tak jak w tamtym temacie. Deltec według mnie jest za mocny do 112 litrów. Tunze 9004 będzie odpowiedni, a jak będziesz miał dwie rybki to może 9001 da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy23111 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2018 Jak go wsadzisz do akwarium 112 litrów to pół akwarium zniknie . Wybierz jak najmniejszy a i tak da rade Dlatego polecam Delteca -montowany na zewnątrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach