hani09 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 Dostałem info z Coralhouse że NARVA blue 2 T5 24W już nie produkują dla tego u nich już nie ma i nie będzie. Gdzie zatem można jeszcze je dostać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 Chyba już nigdzie, bo taki sam los spotkał 39 Watowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 ATI ma bardzo podobną barwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 W sklepie internetowym aqualight Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 1 minutę temu, norbi2222 napisał: W sklepie internetowym aqualight a sprawdzałeś czy tak klepnąłeś Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) W zeszłym miesiącu kupowałem. Jak jest teraz nie wiem. Sprawdziłem i niestety nie ma. Dobrze, że mam zapas. Edytowane 11 Stycznia 2018 przez norbi2222 (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamo79 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 Teraz, elespero napisał: ATI ma bardzo podobną barwę. Szkoda że ceny nie ma podobnej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hani09 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 2 godziny temu, Adamo79 napisał: Szkoda że ceny nie ma podobnej... No właśnie. Niestety innej tańszej alternatywy chyba nie ma więc pozostaje ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach