sky Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2018 może ktoś się orientuje gdzie najbliżej rzeszowa kupie takową skałę ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2018 Nie wiem, gdzie w okolicy Rzeszowa jest dostępna, ale ja w dobrej cenie kupilam wysylkowo w www.akwarystyczny24.pl Nie wiem też, ile jej potrzebujesz, jesli 5 kg, to raczej nie oplaca się z kosztami wysylki, ale samą skałę mam kupioną wysylkowo wlasnie z tego sklepu i mogę ją z czystym sumieniem zarekomendować Przy okazji tematu... gdyby ktos miał watpliwosci, czy ta skala jest ok, jak ona wygląda, czy jest warta zakupu, to mogę pogadac pw i wysłać na @ fotki macro, ktore zrobilam ze swojej otrzymanej dostawy z tego sklepu. Nie mam nic wspólnego z dystrybucją, ani żadnych profitow w sklepie, jestem zwyczajnym odbiorcą towaru i oferuję tylko prywatne zdjecia i swoje uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 Ja również kupiłem wysyłkowo ale z coralhause. Cena też spoko i kawałki ładne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 A ja kupowałem w Salarias'ie wysyłkowo. Fajna skała i dostałem taki kawałek jak chciałem. Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2018 W akwarystycznym24 mówisz jakie chcesz i prosisz o zdjęcia na maila. Dziewczyna po drugiej stronie robi tak jak prosisz i z radością zostajesz ich klientem też mam od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach