pepedu Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 Przy przeprowadzce do nowego chcę wypłukać przenoszone korale w Coral RX PRO, i tu pytanie jak to dawkować? Głównie chcę się pozbyć asterin i wieloszczetów Mam butelkę 30ml Coral RX PRO, na różnych stronach są podawane różne dawkowanie: saszetka na 4l wody, 4 krople na 4l wody. Był też kiedyś wątek na forum gdzie określono że potrzebna jest dawka 12kropli/ 0.5 litra wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 50 minut temu, pepedu napisał: Był też kiedyś wątek na forum gdzie określono że potrzebna jest dawka 12kropli/ 0.5 litra wody Na własne ryzyko , ale wtedy działa Ale zawsze lepiej zrobic próbę Pozdr. Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emler233 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 Ostatnio kupowałem Coral RX i w instrukcji jest napisane 12 kropli na 1 litr wody z akwarium. Ja dałem 15 kropli na 1 litr i korale mają się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leel00 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2018 Asterin prawdopodobnie ni zabijesz, a wieloszczety - czemu chcesz je wyeliminować? To nie wirki, aiptazje i inne cuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach