TomPi Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2018 Witam, mam pytanie, czy ktoś posiada taki odpieniacz i mógłby się podzielić informacjami na jego temat. Przeszukałem internet i albo zrobiłem to nieumiejętnie, albo poza kilkoma filmikami, nie ma informacji o nim od użytkowników. Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Jeżeli to ten sam co go montują w zestawach fluval M 60 to go wywal odrazu badziewie straszne głośny jak traktor z pięcioma skibami a i pieni jakoś słabo mam go nowego leży niepotrzebny zastąpiłem go odrazu Tunze 9004 Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Uri (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomPi Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2018 Dzięki za informację. Właśnie nad nim i nad tunze 9004 zastanawiałem się. Trochę droższy, ale raczej dobre opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2018 Tunze 9004 przy słabej obsadzie korali i ryb podobno do 250 l ja go mam jeszcze w 90 l pieni jak wściekły ładnie napowietrza jestem z niego bardzo zadowolony chodź kupiłem używkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach