KaZek Zgłoś Napisano 6 Lutego 2018 Witam, Jestem na etapie składania sumpa i chciałbym sie dowiedziec do jakiej wysokości mam zanurzyć odpieniacz Deltec 600i. Wiem, że producent podaje 15-25 cm.Komora odpieniacza w planach jest 18 cm czy to będzie wystarzająca wysokość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 6 Lutego 2018 18 cm wystarczy, bo w koncu odpieniacz ma regulacje. Osobiscie wolalbym go zanurzyc 20 cm (to takie "wyposrodkowanie"). Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaZek Zgłoś Napisano 6 Lutego 2018 no to skoro może być to chyba tak zostanie chyba, że ktoś ma takiego Delteca 600i i może coś podpowiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wlodzimierz BIES Zgłoś Napisano 6 Lutego 2018 Mam Delteca AP 600 i mam go zanurzonego 20 cm . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldekleszno Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Mam Deltec 1000i zanurzony w 18 cm. Pieni super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaZek Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Dzięki za odpowiedzi.Wiec zrobie na 18 cm jak wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach