Czy jest mozliwosc wprowadzenia poprawek do wersji na telefony? Teraz podczas przeglądania forum widać jedynie nick użytkownika i treść postu. Nie widać danych z avatara ani sygnaturki co czasami utrudnia życie podczas ogłoszeń lub tematów regionalnych albo nie widać kto jaki ma zbiornik podczas rozmów lub pomocy.
Strona 1 z 1
Forum na telefonie iPhone
Napisano 22 February 2012 - 20:13
nie mialem nigdy problemow z NR na iphonie. Polecam aplikacje Taptalk.
200L wystartowalo 30/04/10 + 50L niefoto
MCE600 - juz zmieniny na APF600, 30kg skaly
Lampa Hagen 2x39w + LedPacific 2x12w + 3x Aquaray 600
Sump 100L
Moje akwarium 200L
Moje 50L NP
Nowy projekt [500L]
MCE600 - juz zmieniny na APF600, 30kg skaly
Lampa Hagen 2x39w + LedPacific 2x12w + 3x Aquaray 600
Sump 100L
Moje akwarium 200L
Moje 50L NP
Nowy projekt [500L]
Napisano 22 February 2012 - 20:22
Nie znalazłem tej aplikacji na AppStore natomiast tu na forum jest na dole odnośnik do aplikacji na iPhone, ale nie działa. Wyskakuje błąd po nacisnieciu pobrania: Your request could not be completed.
Napisano 22 February 2012 - 20:27
W którym miejscu jest ten odnośnik? Za cholerę nie mogę go znaleźć
Napisano 22 February 2012 - 20:40
Fakt IPB w postach wyświetla tylko nick i datę/czas postu? Jeśli tą app masz na myśli CNCRob.
Ale czy "to forum" może zmienić to jak działa aplikacja Invision Power Services, Inc.?
edit: przeglądając forum z kompa tego nie widać, ale już odpalając forum z przeglądarki na iPhone jest link.
Ale czy "to forum" może zmienić to jak działa aplikacja Invision Power Services, Inc.?
edit: przeglądając forum z kompa tego nie widać, ale już odpalając forum z przeglądarki na iPhone jest link.
Napisano 22 February 2012 - 20:46
Wchodzę na forum bezpośrednio z przeglądarki w telefonie bez użycia żadnych aplikacji. Wpisany mam ten adres: http://nano-reef.pl/index
Otwiera mi stronę w wersji uproszczonej na telefony, pewnie samo wykrywa z czego się łącze.
Przycisk do aplikacji na iPhone mam na dole strony.
Roon7 tak pokazuje to o czym piszesz, tylko dziwi mnie, ze nie używam żadnych innych aplikacji a jedynie przeglądarkę. Inne strony wyświetla mi normalnie jak na kompie, jedynie to forum jako uproszczone.
Otwiera mi stronę w wersji uproszczonej na telefony, pewnie samo wykrywa z czego się łącze.
Przycisk do aplikacji na iPhone mam na dole strony.
Roon7 tak pokazuje to o czym piszesz, tylko dziwi mnie, ze nie używam żadnych innych aplikacji a jedynie przeglądarkę. Inne strony wyświetla mi normalnie jak na kompie, jedynie to forum jako uproszczone.
Napisano 22 February 2012 - 21:56
Jak wpiszesz nano-reef.pl na dole wyświetlonej strony masz taki napis "Pełna wersja" klikasz i masz normalne forum jak na kompie. Używam Safari
Napisano 22 February 2012 - 22:21
Z wieloma stronami tak jest, z Onetem na przykład. Na dole się klika "pełna wersja strony" i po bólu.
Tapatalk jest w AppStore, ale nie oferuje wszystkich funkcji pełnej wersji forum w przeglądarce.
Tapatalk jest w AppStore, ale nie oferuje wszystkich funkcji pełnej wersji forum w przeglądarce.
It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.
Clarence Darrow
Clarence Darrow
Napisano 22 February 2012 - 22:54
Hehe gapa ze mnie. Czytałem na dole wszystko ale moje oczy pominely napis pełnej wersji strony
problem rozwiązany można zamknąć. Dzięki
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Logowanie »
Temat jest zamknięty