Skocz do zawartości

Chemia

Wszystko co dotyczy wody i dodatków do niej. Piszcie tu o RO, soli, testach, dodatkch (balling, kalkwasser) ...

3 466 tematów w tym forum

  1. Prochy do Ballinga w UK

    • 2 odpowiedzi
    • 342 wyświetleń
  2. Tropic Marin Original Balling

    • 1 odpowiedź
    • 597 wyświetleń
  3. bakterie AZOO - czy ktoś stosuje

    • 5 odpowiedzi
    • 1 473 wyświetleń
  4. zmętnienie wody

    • 6 odpowiedzi
    • 571 wyświetleń
  5. I komu wierzyc ? 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 1 603 wyświetleń
  6. bakterie na start

    • 7 odpowiedzi
    • 2 230 wyświetleń
  7. Poprawność testu Ca Salifert.

    • 13 odpowiedzi
    • 734 wyświetleń
  8. zielony / czerwony plankton co to jest?

    • 8 odpowiedzi
    • 4 813 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 330 wyświetleń
  9. Problem z sola RedCoral Slat

    • 2 odpowiedzi
    • 386 wyświetleń
  10. Sól Blue Treasure

    • 5 odpowiedzi
    • 709 wyświetleń
  11. Ważność soli

    • 4 odpowiedzi
    • 554 wyświetleń
  12. Nieklarowna solanka ….

    • 13 odpowiedzi
    • 827 wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 2 896 wyświetleń
  13. Ustabilizować ca, mg i kh

    • 16 odpowiedzi
    • 760 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 353 wyświetleń
  14. Fauna Marin Balling light

    • 2 odpowiedzi
    • 564 wyświetleń
  15. ALGEAX max 21 dni ???

    • 6 odpowiedzi
    • 428 wyświetleń
    • 88 odpowiedzi
    • 5 004 wyświetleń
  16. Spots & Velvets Salt

    • 23 odpowiedzi
    • 896 wyświetleń
  17. Sól Deep Blue czy AF ? 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 2 145 wyświetleń
  18. Testy Salifert a trwałość podziałki 1ml na strzykawce 1 2

    • 36 odpowiedzi
    • 3 125 wyświetleń
  19. pomoc w ustawieniu parametrów wody

    • 17 odpowiedzi
    • 846 wyświetleń
  20. Która lepsza "sól bez soli" 1 2 3

    • 62 odpowiedzi
    • 7 531 wyświetleń
  21. Wysokie NO3, niewykrywlne PO4

    • 12 odpowiedzi
    • 1 400 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.