Heweliusz Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Hej, czy macie jakiegoś sprawdzonego majfrenda z Chin lub u nas jakis zaufany sklep gdzie mozna kupić diody, podstawki PCB, zasilacze itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Cytat ja kupuję na ali i - póki co - nie miałem żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinki Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Led-byt pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 2 godziny temu, pinki napisał: Led-byt pl ceny ok 3x nizsze w chinach a moze lepiej. przy budowie wiekszej lampy, dla nas smiertelnikow na prawdę jest roznica. moze nie mam wielkiego doswiadczenia bo raptem kilkanascie paczek ale mysle ze chinczycy to porzadny narod. nigdy nie mialem problemu, zawsze przychodzi to co zamowilem. nigdy tez nie slyszalem zeby ktos narzekal. kiedys narzeczona zamowila jakies podrobki bizuterii, napisała im ze kolor nie taki jak sie spodziewala i cos tam jeszcze. przelewem ekspresowym zwrocili jej cala kase nawet nie proszac o zdjecia ani jakies szczegolne wyjasnienia a to co dostala kazali zostawic sobie na pamiatke. u nich za cwaniactwo trafia sie lagru albo do dolka wiec pewne nawyki/ standardy juz sobie wyrobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek-lodz Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Ja mam 250 diod LED 3W w morskich barwach na sprzedaż plus zasilacz mean well 480W. Wszystko nowe. Jak coś to PW Cytuj Było : Sps/Lps OW 80x60x45, 23kg LR,18kg LS, Cree DIY 5ch-320W+87W T5, jebao dc6000+rw8, jager 200w, schuran 120 na jebao dc6000, doser one evo fast. Jest : SPS OW 120x70x50 + 180L sump. Swiatło 650W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ensso Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 6 godzin temu, Heweliusz napisał: Hej, czy macie jakiegoś sprawdzonego majfrenda z Chin lub u nas jakis zaufany sklep gdzie mozna kupić diody, podstawki PCB, zasilacze itp? Bierz to co Ci pasuje z aliexpress z free shipem. Ja zapłaciłem za 2 zasilacze i 30 diod 42pln - policz ile za to u nas kupisz... Niestety marża narzucana przez PL jest astronomiczna (w końcu mamy wolny rynek). Nie daj się nabrać, że Chińskie byle co, a te z PL dystrybucji kozaki - bo to jedne pies... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 aliexpress albo ebay - te same diody co na allegro tylko sporo taniej - za to trochę dłużej się czeka na wysyłkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach