Xcome Zgłoś Napisano 19 Września 2018 Witam wszystkich , czy orientuje się ktoś czy plama którą nosi mój żółtek od dwóch dni jest początkiem jakieś choroby ? Czy bardziej jest to wynik jakiegoś otarcia o skałę ? Ryba normalnie je, pływa. Czy miał ktoś podobną sytuację ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reefshop Trójmiasto Zgłoś Napisano 19 Września 2018 podobny temat: Cytuj pozdrawiamy Zapraszamy również na nasz profil na Facebooku: https://www.facebook...warystykamorska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 19 Września 2018 @Xcome masz jeżowca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xcome Zgłoś Napisano 19 Września 2018 6 minut temu, Raffy14 napisał: @Xcome masz jeżowca? Nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 19 Września 2018 10 minut temu, Xcome napisał: Nie mam. Dieta bogata w algi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 19 Września 2018 Wygląda mi to na kolca, jak nie jeż to może hepatus, na żółtku rana brzydko wygląda - zejdzie po kilku dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xcome Zgłoś Napisano 19 Września 2018 21 minut temu, elespero napisał: Dieta bogata w algi? Algi podaje 3x w tygodniu. 2x w tygodniu do mrożonek dodaje witaminy. Ryba pływa u mnie już prawie 3 miesiąc i nigdy żadnej plamki nie miała. Nie wiem czy może mieć to jakiś związek z faktem, że kilka dni temu wpuściłem babkę puellaris ? Której zresztą już nigdzie nie widzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 19 Września 2018 Teraz, Xcome napisał: Algi podaje 3x w tygodniu. 2x w tygodniu do mrożonek dodaje witaminy. Ryba pływa u mnie już prawie 3 miesiąc i nigdy żadnej plamki nie miała. Nie wiem czy może mieć to jakiś związek z faktem, że kilka dni temu wpuściłem babkę puellaris ? Której zresztą już nigdzie nie widzę... Babki poszukaj na podłodze. Na 90% wyskoczyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xcome Zgłoś Napisano 19 Września 2018 4 minuty temu, Raffy14 napisał: Wygląda mi to na kolca, jak nie jeż to może hepatus, na żółtku rana brzydko wygląda - zejdzie po kilku dniach No czasami się prężą nawzajem z hepatusem ,który zresztą w przyszłym tygodniu zmienia dom. Dzięki wielkie za pomoc 2 minuty temu, elespero napisał: Babki poszukaj na podłodze. Na 90% wyskoczyła. Szukałem, pomimo faktu ,że mam zabudowaną koronę.... Ponoć ludziom po 2 tygodniach wypływały czasami jakby nigdy nic... Czekam cierpliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c-sys Zgłoś Napisano 19 Września 2018 tak jak pisze Raffy14 żółtek dostał z kolca od hepcia do wesela sie zagoi a algi powinny wisiec nonstop u pokolców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca Zgłoś Napisano 22 Września 2018 moj borsuk ma podobne 3 plamki i tez nie wiem co to jestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj żywa skała 10kg, żywy piasek, Sinularia sp., Sarcophyton, Discosoma sp.mix-green, Cladiella, Clavularia, Perconon gibbesi, Pseudanthias squamipinnis, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach