r_33 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2018 Dla mnie już temat nie aktualny . udało mi się nową (powystawową) Koralie 900 kupić. Nie żałuje - jest świetna - niesamowicie cicha. Do małych zbiorników - zdecydowanie Koralia 900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 Temat odświeżam Wróciłem z urlopu i okazało się że pompka stoi. Rozebrałem przeczyściłem i ruszyła, ale zaniepokoił mi lekko przytarty trzpień wirnika i rdza na nim... Testów ICP nie robię więc nie wiem czy jakość wody się przez to pogorszyła. Szukam nowego trzpienia bo ogólnie pompka śmiga dobrze i za małe pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nailo Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 2 godziny temu, =Fresz= napisał: Temat odświeżam Wróciłem z urlopu i okazało się że pompka stoi. Rozebrałem przeczyściłem i ruszyła, ale zaniepokoił mi lekko przytarty trzpień wirnika i rdza na nim... Testów ICP nie robię więc nie wiem czy jakość wody się przez to pogorszyła. Szukam nowego trzpienia bo ogólnie pompka śmiga dobrze i za małe pieniądze. wszystkiw wyzsze modele maja ceramiczna oske tylko ten najsłabszy ma metalowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 17 minut temu, Nailo napisał: wszystkiw wyzsze modele maja ceramiczna oske Które dokładnie mają ceramiczną? ciekawe czy do tego jvp 131 by pasowała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nexor4 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 @=Fresz= Salarias ma dużo osiek do jvp może któraś by pasowała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nailo Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 Godzinę temu, =Fresz= napisał: Które dokładnie mają ceramiczną? ciekawe czy do tego jvp 131 by pasowała... mam w domu 232 oraz 133 maja ceramiczna . Sprawdzilem na sklepie wlasnie i 131 ma też metal reszta wszystko wyzej ceramiczne panoramiź mi kiedyś podpowiadał żeby kupić pręty węglowe tylko trzeba dobrze dobrać ? podsyła LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 mam w domu 232 oraz 133 maja ceramiczna . Sprawdzilem na sklepie wlasnie i 131 ma też metal reszta wszystko wyzej ceramiczne [emoji4] panoramiź mi kiedyś podpowiadał żeby kupić pręty węglowe tylko trzeba dobrze dobrać ? podsyła LINK Bardzo dziękuję za link.Sprawdzę też u Salariasa.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach