Gato Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Propozycje ? Przeszukałem reeflex ale nie znalazłem nic co mogłoby przypominać ten ukwiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Zobacz Corynactis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Dokładnie j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gato Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Zostawić? Widzę, że na forach różne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 7 Października 2018 3 minuty temu, Gato napisał: Zostawić? Widzę, że na forach różne opinie. Gdzie znalazłeś różne opinie? Ostatnio prowadziliśmy rozmowę o tym. Bardzo fajne i rozwija się w czystej wodzie. Potrafi poparzyć koralowce ale rośnie z reguły z dala od nich. Ręki nie parzy, zdarzyło mi się dotknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Corynactis to grzybowieniec. Zostawić. U mnie są prawie od początku mojej przygody z akwarium morskim. Nikomu nie szkodzą i żyją sobie raczej w zacienionych miejscach, w miejscach z mniejszym dostępem światła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gato Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Reeflex, znalazłem 2 starsze tematy na naszym forum. Świetny dziki lokator reeflex informuje, ze jest no foto. często dokarmiac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 7 Października 2018 12 minut temu, Gato napisał: Reeflex, znalazłem 2 starsze tematy na naszym forum. Świetny dziki lokator reeflex informuje, ze jest no foto. często dokarmiac ? Nie dokarmiać, jak zaczniesz to zrobi się plagą. Wystarczy mu to co złapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Ja moich nie dokarmiam. Zjedzą to co wychwycą z toni wody. Chyba jest im dobrze i mają co jeść bo jest ich trochę więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gato Zgłoś Napisano 7 Października 2018 Pięknie dziękuję za informację:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach