bryczek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Co to za robaczki , akwarium dojrzałe . Dziękuję Edytowane 3 Listopada 2018 przez bryczek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Jakieś widłonogi, oczliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 28 minut temu, bryczek napisał: Co to za fotka która ma 187 px × 140 px i waży 4,33 KB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bryczek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Oczywiście akwarium morskie . Nie powinny to ryby zjeść ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Aby wiedzieć czy powinny czy też nie, oraz co to tak naprawdę jest umieść zdjęcie w lepszej rozdzielczości. Jeśli nie wiesz o co mi chodzi otwórz załączone dla nas zdjęcie... Wydaje mi się iż to mogą być małe ślimaki, a nie robaczki. Lepsze zdjęcie (większe) wyjaśni co to tak naprawdę jest. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 19 minut temu, bryczek napisał: Oczywiście akwarium morskie . to się domyślamy ale użyłeś "zmniejszacza" i wstawiłeś linka do miniatury ... a nie głównej fotki ? bo fotki tej rozdzielczości to robiły telefony jakieś 25 ? lat temu ... 187 px × 140 px to nawet nie jest połowa rozmiaru znaczka pocztowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Poszukaj tu https://pl.reeflex.net/kategorie/122.html#katID122 , ale wydaje mi się, jest trochę podobne do https://pl.reeflex.net/tiere/2980_Euchirella_sp01.htm . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bryczek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Za szybko się poruszają jak na ślimaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bryczek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Lepsza jakość zdjęcia Edytowane 3 Listopada 2018 przez bryczek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 A nie są to te co dałem link wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bryczek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Tak to jest to pod szkło powiększające to widać to samo co fotka . Co dalej z tym , jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Cieszyć się że jest życie. A jest bo zbiornik dobrze się rozwija.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Nic nie robić. Pewnie za jakiś czas i tak znikną lub będzie tych widłonogów tak mało, że nawet nie będziesz ich zauważał. Do tego ryby i krewetki też się nimi zaopiekują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Widłonogi. Nic nie robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 21 minut temu, fresz33 napisał: Cieszyć się że jest życie. A jest bo zbiornik dobrze się rozwija. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Rzadko się z Tobą zgadzam, ale tym razem jest wyjątek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bryczek Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Dziękuję serdecznie kolegom za zainteresowanie . Jestem całkowicie usatysfakcjonowany . Edytowane 3 Listopada 2018 przez bryczek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach