Kwiatek Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 Wycofany co w zamian ? :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNS Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 Ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 szukaj takiej z podobnym widmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 W tej cenie tylko Sylvania cotalstar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 Jeszcze jest Świetlówka Osram T5 24W/67 niebieska/aktyniczna. Ale niestety też zaprzestali produkcji. Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatek Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 16 godzin temu, SQNS napisał: Ati No tak tyle ze nie ta cena a ona nie odstawaly od ATI nic a nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 Gdzieś tam zaczytałem że sylvania i ati to ta sama produkcja tylko logo inne. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNS Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 9 godzin temu, Kwiatek napisał: No tak tyle ze nie ta cena a ona nie odstawaly od ATI nic a nic Zgodze sie ale ja za bardzo nie widze alternatywy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 moze diversa Opti Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach