elespero Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 Hej, mam zamiar kupić aparat. Fundusz to 2500-3000zł. Ktoś coś może polecić? Nie znam się na tym w ogóle, body bym jeszcze wybrał lecz obiektywy to czarna magia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 Ja mam canona Eos 80D+obiektyw Canona 17-55 jest to aparat nie tylko do fotek ale i tez do filmu,polecam lub poprzedni model 70D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 Ja mam canona Eos 80D+obiektyw Canona 17-55 jest to aparat nie tylko do fotek ale i tez do filmu,polecam lub poprzedni model 70D Beti i takie słabe foty wrzucasz?Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 80D wykracza ponad mój budżet, ale 70D jest jak najbardziej za. Tylko teraz co z obiektywem. Pewnie jeden mnie nie uratuje, chciałbym zrobić dobra fotkę w akwarium i normalne zdjęcia. (Bardziej moja połówka niż ja, ona uwielbia bawić się w fotografa. )Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 Obiektyw kupujesz jakiś radziecki za grosze do tego adapter i lecisz na manualu. Takie obiektywy robią niewiele gorsze zdjęcia od tych obiektywów za kilkaset złotych np. taki obiektyw do makro fotek Industar 50-2 , pooglądaj sobie na necie i pamiętaj że to nie aparat robi zdjęcia a fotograf [emoji14]Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 18 minut temu, fresz33 napisał: Beti i takie słabe foty wrzucasz? Wygodniejmi zrobic szybciej telefonem z aparatu muszę wgrać zdjęcie do kompa obronić mozna się bawić,obecnie nie mam czasu na to,ale kiedyś to wrzucę co porobilam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 Nikon d90 używkę z małym przebiegiem+kitt 18-105 możesz kupić za 900 zł.Tak że zostaje sporo kasy na szkiełka Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2018 4 godziny temu, elespero napisał: Hej, mam zamiar kupić aparat. Fundusz to 2500-3000zł. Ktoś coś może polecić? Nie znam się na tym w ogóle, body bym jeszcze wybrał lecz obiektywy to czarna magia. ja mam soniaka robi zaje zdjęcia ma 50 krotny zooom robilem nim zdjęcia księżyca i przelatujacych samolotów, robi na prawdę ekstra foty, ale nie umiem nim robic zdjęć akwarium hehe dalem za niego jakieś 2 tysie teraz potaniał https://www.euro.com.pl/aparaty-cyfrowe/sony-cyber-shot-dsc-hx400v.bhtml?gclid=Cj0KCQiAoo7gBRDuARIsANeJKUYf5jc5QZBBjTy4bF5PokLetcelGiXJGWX2bPEfCOxvogFKdUCCRHEaAhr1EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach