adrianoo Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Cześć Właśnie powoli zbieram sprzęt do kostki 60x60x50 zalezy mi na cichym sprzecie.zastanawiam się nad jebao.napiszcie mi co warto kupić jakie parametry ma mieć sprzęt na ta kostkę. Pizdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellb Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Cyrkulację musisz oprzeć nie na jednym lecz co niemniej na dwóch falownikach. Jest sporo takiego sprzętu. Lepiej kilka mniejszych niż jeden mocny. Jeśli mam kasę to polecam tunze. Co do obiegówki to jebao czy aquanova są ok. Do twojego litrazu proponował bym taką ok 4tyś. l/h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Mam prawie kostkę 70x60x50h. Za obieg służy jebao dct 3000, cyrkulacja to 2xrw4 i cp25. Na moje akwarium taki zestaw jest z zapasem, może ewentualnie obiegówka mogła być mocniejsza, aby dodać do niej filtr przepływowy. Ogólnie sprzęt Jebao mogę polecić, użytkuję go już ponad 3lata i działa bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianoo Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Kupiłem pompę obiegowa jebao dct3000 że sterownikiem i cyrkulator jebao ow10 że sterownikiem. Przy probach pompa chodzi bardzo cicho i wydajnie.cylkulator się dociera. Zobaczymy jak będzie jak będę calyczas chodzic Edytowane 15 Grudnia 2018 przez adrianoo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach