Tomek92 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 Witam mam problem z moją chińską lampą https://pl.aliexpress.com/item/27-W-Full-Spectrum-Clip-on-O-wietlenie-LED-Akwarium-Kaptur-dla-Morskich-Marine-Reef-Akwarium/32841337195.html otóż dostała mi się do środka woda i spalił się jeden driver, wylutowałem go jednak nie moge znaleźć w internecie takiego samego, proszę o pomoc może ktoś się z nim spotkał i da wskazówke gdzie go znajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 Jeśli masz miejsce to wstaw inny , o tej samej mocy . Są na aledrogo czy aliex .. . To to samo tylko z kondensatorami . Takie jak z twojego foto były na aukcjach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 Poszukaj na alledrogo u darelteka sterowanych 680mA. Powinien się zmieścić i działać bez problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek92 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 12 minut temu, dadario napisał: Poszukaj na alledrogo u darelteka sterowanych 680mA. Powinien się zmieścić i działać bez problemów... Dzięki wielkie znalazłem mam nadzieje że wszystko będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek92 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2018 do zamknięcia po wlutowaniu spalil się kolejny driver a ta nitka i tak nie świeciła, być może moja wina zrobiłem jakieś spięcie, tak czy inaczej sirius nano jest już w drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach