Skocz do zawartości

Historia edycji

edd90

edd90

@Mini Niestety, ogranicza mnie miejsce i ten wymiar, ewentualnie kostka o boku 60/70 cm to max i fundusze po kątem postawienia od razu zbiornika z kominem wewnętrznym i wyposażonym sumpem ,notabene taki właśnie zbiornik mi się marzy, 70x70x50 z sumpem. Może kiedyś się uda.

@ILUZJONISTA  tak, wątek już czytałem, będę śledził. Co do skały , najprawdopodobniej byłaby to żywa skała, w ilości do 10 kg.

edd90

edd90

@Mini Niestety, ogranicza mnie miejsce i ten wymiar, ewentualnie kostka o boku 60/70 cm to max i fundusze po kątem postawienia od razu zbiornika z kominem wewnętrznym i wyposażonym sumpem ,notabene taki właśnie zbiornik mi się marzy, 70x70x50 z sumpem. Może kiedyś się uda.

@ILUZJONISTAco do skały , najprawdopodobniej byłaby to żywa skała, w ilości do 10 kg.

edd90

edd90

@Mini Niestety, ogranicza mnie miejsce i ten wymiar, ewentualnie kostka o boku 60/70 cm to max i fundusze po kontem postawienia od razu zbiornika z kominem wewnętrznym i wyposażonym sumpem ,notabene taki właśnie zbiornik mi się marzy, 70x70x50 z sumpem. Może kiedyś się uda.

@ILUZJONISTAco do skały , najprawdopodobniej byłaby to żywa skała, w ilości do 10 kg.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.