DariuszM Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2019 Witam zakupiłem lampę zetlight za 1201 wi fi. Akwarium mam 40-40-40 64l. Proszę o przekazanie jakie zrobić ustawienia siły światła. Słyszałem że za dużo niebieskiego można popalić korale a białego będą glony. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2019 ustaw na full ta lampka jest za słaba na 64l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DariuszM Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2019 Na ful? Czy nie za dużo białego nie będą glony rosnąć na potęge Nie popali miękkich korali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Jechałem na zetlighcie samym białym przez dłuższy okres 2 x 27 i żadnych glonów nie miałem, dawaj całość na full. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DariuszM Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2019 Ok dzięki za szybkie odpowiedzi. Mam nadzieję że korali nie popali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach