speed_k Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 Witam. Mam oto coś takiego jak na zdjęciu. Może mi ktoś powiedzieć co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 Podobne do gąbki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speed_k Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 2 minuty temu, SU1 napisał: Podobne do gąbki Zostawić? Skrobać? Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 też myślę, że to gąbka. Ja bym zostawił Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 Gąbka, mam tego pełno . Ja bym zeskrobać bo u mnie zaczynają niektóre zarastać korale.Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speed_k Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 (edytowane) A jak zostawię to będzie szkodziła koralowi? No i dodam jeszcze że rośnie w oczach. Jak kupowałem szczepkę to nie było jej widać, a kupiłem ją początkiem stycznia. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez speed_k (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 Zdejmij po co ci ona tam . Niech nie drażni korala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speed_k Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 (edytowane) 28 minut temu, SU1 napisał: Zdejmij po co ci ona tam . Niech nie drażni korala . No więc do dzieła. Bierzemy korala na stół operacyjny. Wszystkim dziękuję za pomoc. Operacja przeprowadzona. Delikatnie i bez trudu odeszło od korala. Jeszcze raz dziękuję... Edytowane 24 Stycznia 2019 przez speed_k (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2019 Wygląda na gąbke sycon. Masz świeże akwarium? Zwykle pojawiają się przy dojrzewaniu i znikają po czasie. Są nieszkodliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speed_k Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2019 9 godzin temu, Nik@ napisał: Wygląda na gąbke sycon. Masz świeże akwarium? Zwykle pojawiają się przy dojrzewaniu i znikają po czasie. Są nieszkodliwe. Tak świeży zbiornik. Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach