niwre37 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2019 zapytam z ciekawości :dlaczego uv masz w akwa i to tak centralnie? do sumpa nie weszła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mini Zgłoś Napisano 17 Lutego 2019 16 minut temu, niwre37 napisał: zapytam z ciekawości :dlaczego uv masz w akwa i to tak centralnie? do sumpa nie weszła? Wygodniej mi było postawić ją u góry, a do sumpa pójdzie jak będę miał obicie żeby ją przykręcić. Pozatym w sumpie filtracja trwała by o wiele dłużej. W akwarium te glony bezpośrednio szły do lampy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 17 Lutego 2019 37 minut temu, Mini napisał: Po 3 dniach od ostatniego postu po zakwicie nie ma ani śladu. Woda jak łza. W między czasie poprzestawiałem trochę skały i niedługo będę zabierał się za jej klejenie. Tak się prezentuje akwarium na dzień dzisiejszy. No proszę,i kolejny przykład jak warto być w tym hobby cierpliwym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2019 16 minut temu, @Beti napisał: No proszę,i kolejny przykład jak warto być w tym hobby cierpliwym. Beata cierpliwym ??? to nie cierpliwośćto tylko lampa uv ,cierpliwość jest wtedy kiedy wszystko samo przechodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 17 Lutego 2019 9 minut temu, niwre37 napisał: Beata cierpliwym ??? to nie cierpliwośćto tylko lampa uv ,cierpliwość jest wtedy kiedy wszystko samo przechodzi Nie nie nie mnie chodziło ze @Mini uruchomił lampę uv i po dobie pytal czemu jeszcze nic sie nie dzieje,odpisalam cierpliwość,zerknij do tylu wątku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach