fannadil Zgłoś Napisano 13 Lutego 2019 Poszukiwana firma która wykona dla mnie szafkę pod akwarium plus ewentualnie korona macie kogoś sprawdzonego? Perforowałbym okolice Warszawy ale mogę wziąć też z przesyłką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 13 Lutego 2019 17 minut temu, fannadil napisał: Poszukiwana firma która wykona dla mnie szafkę pod akwarium plus ewentualnie korona macie kogoś sprawdzonego? Perforowałbym okolice Warszawy ale mogę wziąć też z przesyłką. szafka czy stelaż obłożony płytą Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 13 Lutego 2019 Szafka całość płyta 18mm, pod kostkę 64 litry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 13 Lutego 2019 Obi,Castorama zamawiasz płyty na konkretny wymiar,również okleją Ci obrzeża a potem sobie tylko poskręcasz Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 13 Lutego 2019 Wiem że tak można ale chciałbym to mieć zrobione ładnie. Nie mam wzorów na otwory, wiertła do konfirmantów. Coś źle ponawiercam, wymierzam i później będzie mnie to tylko irytowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdz Zgłoś Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) Też się zastanawiałem nad kostką i gdybym nie zmienił pomysłu na większe, to kupiłbym gotowa szafkę na wymiar na Allegro, widziałem ze 2 konkretne firmy, robią na wymiar i po akwarium czyli grubszy podest, tył pełny a nie z kartonu. Jak dobrze pamiętam, to za szafkę 60x60x80 chcieli coś ok. 400-600 pln, kolory też były do wyboru. Edytowane 13 Lutego 2019 przez pdz (wyświetl historię edycji) Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 14 Lutego 2019 pozostaje szukać na alledrogo dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzezin Zgłoś Napisano 14 Lutego 2019 fannadil możesz też iść/zadzwonić do sklepu na żeraniu - szafki bez stelażu(korony też) ala red sea ktoś im tam robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 14 Lutego 2019 seafrags? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzezin Zgłoś Napisano 14 Lutego 2019 Nie ma tam chyba innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 14 Lutego 2019 ok już ich pytam o wycenę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2019 Ja dziś odbierałem płyty wycięte na wymiar. Stolarz dał mi namiar na hurtownię, podajesz wymiary i wycinają. Obok jest też mniejszy "salonik" że nie musisz całej płyty kupować to zapytaj - może Ci zrobią taką szafkę. Forpłyt na ul. Grodzieńskiej. Same płyty (front i boki z akrylu, reszta z laminatu) wyniosły mnie ok. 850zł na stelaż 140x70x75 Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach