Adam98 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2019 Są jakieś sklepy w Polsce co maja na sprzedaż inny gatunek mureny niż nebulose ? I z ciekawości... jest dostępna w handlu murena smocza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 19 Lutego 2019 Widuję w erybce mureny wstązkowe i mureny duch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andzior70 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2019 Zobacz w CCoral mieli zebrę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Lutego 2019 A ta?https://crazycoral.pl/pl/zywe-zwierzeta/3103-p2091-gymnomuraena-zebra-m.htmlWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam98 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2019 Niezłe ceny są tych zeber ... a co powiecie o murenie wstążkowej ? Jest trudniejsza w utrzymaniu od nebulosy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Lutego 2019 Zadzwoń do Marka z Crazycoral i ponegocjuj jak cena wysoka Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2019 Tu masz taniej http://sklep.koralove.eu/pl/p/Gymnomuraena-zebra-/274 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 20 Lutego 2019 Zagadaj do Pawła z Akwa-swiatu ostatnio miał wstążkowa i jeszcze jakaś. Cena chyba koło 160zl .Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Herman Zgłoś Napisano 21 Lutego 2019 Smoczą ciężko dostać a cena około 7 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam98 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2019 A wiecie może gdzie kupić murene wstazkowa ? Akwa świat niestety nie sprzedaje na ta chwile nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Herman Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 (edytowane) Przy wstazkowej dobrze zabezpiecz akwarium bo lubi dac dyla. Edytowane 25 Lutego 2019 przez Herman (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach