qwas138 Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) Witam mam do was pytanie kostka 60x60x50 się klei i chce kupić gotową wypasioną konstrukcję skalną z półkami znacie kogoś kto takie coś robi sprzedaje ? Edytowane 6 Marca 2019 przez qwas138 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 np. seafrags Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 tez seafrags.pl polecamWysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwas138 Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 Macie jakieś fotki z ich realizacji bo na stronie kiepsko to wygląda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 na ich FB poszukaj tam się czasem chwalą czymś Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaZek Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 Ja od siebie prawie lokalnie moge polecić sklep w Piławie Górnej chodz skały osobiscie nie brałem. https://m.facebook.com/aquaceramicpl/?__tn__=C-R http://aquaceramic.pl Jak coś to lepiej wykonać telefon niż pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) zobacz w abccoral w Pilawie Górnej KaZek@ ale trafiliśmy Edytowane 6 Marca 2019 przez niwre37 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 Macie jakieś fotki z ich realizacji bo na stronie kiepsko to wygląda ? Na ich stronie są fotki z realizacji - seafrags.plWysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwas138 Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 A jakiś sklep co sprzedaje już gotowe konstrukcje ? Bo nie zawsze towar na zamówienie się podoba A tak to przynajmniej się uwidzi na zdjeciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaZek Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 @niwre37 hehe, a no dobry chłop pomocny z podejściem, nie oleje nowicjusza i nie wciśnie żeby zarobić. @qwas138 tam masz gotowe i na zamówienie pewnie też w sklepie jak byłem parę miesiecy temu to porozstawiane troche tego było. Tylko mówił, że brak czasu na aktualizację strony. Dzwoń pytaj tak najszybciej i najpewniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwas138 Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 Kazek chodzi ci o ten sklep aquaceramic.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 Albo dwie/trzy mniejsze zamiast jednej dużej https://www.aquario.pl/dekoracje-akwarystyczne-kamienie-i-korzenie-/7841-aquaceramic-most-l-56x26x19.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaZek Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 @qwas138 mi o stacjonarny chodziło, niewiem czy stronę obecnie aktualizuje bo jak coś trzeba to dzwonie. Ale tak aquaceramic.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwas138 Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 1 minutę temu, KaZek napisał: @qwas138 mi o stacjonarny chodziło, niewiem czy stronę obecnie aktualizuje bo jak coś trzeba to dzwonie. Ale tak aquaceramic.pl Spoko jutro będę dzwonił może coś mają w ofercie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 Proszę, oto pułk na skale: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwas138 Zgłoś Napisano 7 Marca 2019 10 godzin temu, ZenonPL napisał: Proszę, oto pułk na skale: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach