iplouify Zgłoś Napisano 3 Maja 2019 Witam, ma ktoś pomysł jak się pozbyć, tego śmiesznego dolnego korka z podstawki ? Przy zakupie nie widziałem. A teraz mam problem gdzie to postawić, bo nie mam piasku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 3 Maja 2019 Kleszcze i ułamaćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianguzik Zgłoś Napisano 3 Maja 2019 Spróbuj delikatnie okleic szczepke od tej podstawki podwazajac delikatnie nozem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 3 Maja 2019 Obcegi i po kłopocieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anwilowiec Zgłoś Napisano 3 Maja 2019 Samym brzeszczotem obetniesz równo przy zgrubieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 3 Maja 2019 Ja takie rzeczy obcinam zwykłymi nożyczkami, ten materiał jest kruchy bez problemu idzie go odłamać Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 Co w tym jest śmiesznego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 Idealna podsawka do piasku. Nic w niej śmiesznego. Brzeszczotem bez problemu przytniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 Raczej te podstawki nie służą do tego żeby stawiać je na piasku [W szczepkariach nie stosuje się piasku] tylko do tego żeby ustawiać je na kratkach albo na półkach z otworami. Robi sie je po to żeby szczepki lepiej trzymały się podłoża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 28 minut temu, nanokaczor napisał: Raczej te podstawki nie służą do tego żeby stawiać je na piasku [W szczepkariach nie stosuje się piasku] tylko do tego żeby ustawiać je na kratkach albo na półkach z otworami. Robi sie je po to żeby szczepki lepiej trzymały się podłoża. Szczepakrium nie mam. Mam szczepki na piasku właśnie na tych podstawkach. Ryby i inne stwory tak łatwo ich nie przywracają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Cążkami do cięcia kabli obcinasz bez problemu Edytowane 4 Maja 2019 przez Sygen (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 Może trzeba trachę siły( mięśni) Cytuj 140x60x60 white skim 200 lampa 8x54 . Tunze 6045 jebao WP 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 4 Maja 2019 podważ skalpelem pomiędzy szczepką a podstawką zoaski zapewne zostały przymocowane klejem cyjanoakrylowym odskoczy szczepka którą dokleisz do właściwego miejsca na skale. Złap kluczem za szerszą część w stopę uderz młotkiem - powinno pęknąć we właściwym miejscu. Kombinerkami, obcęgami, ucinaczkami do przewodów - to da się prawie wszystkim odciąć - nożyczkami przyznam szczerze nie próbowałem To co widzisz to naprawdę standard w handlu szczepkami - przywyknij do tego typu podstawek. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach