atk Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Nie wiem czy może gdzieś było lub jest to nie takt: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Świetnie Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
odan Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Z niecierpliwością czekam, aż moje poczynią kroki w kierunku "tych spraw" , niestety jeszcze szczyle z nich, także pewnie jeszcze trochę poczekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 23 Września 2019 Niestety zabrudzone szyba (przepraszam) i nawet się nie spodziewałem, że ich na takich wyczynach spotkam No i kręcone na szybko w pionie Chociaż na komórce się lepiej ogląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mizgard Zgłoś Napisano 23 Września 2019 W jakim wieku są? Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 24 Września 2019 Wg mnie mają co najmniej 3 lata, jak nie więcej. Składają regularnie ikre chyba z 3x w miesiącu. Niestety pomimo ruchliwości i setek małych oczek nic nie przeżywa i stają się pokarmem Pierwszy raz przypadkowo złapałem je w akcji, a tak to zawsze rano była mowa ikra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2019 Wg mnie mają co najmniej 3 lata, jak nie więcej. Składają regularnie ikre chyba z 3x w miesiącu. Niestety pomimo ruchliwości i setek małych oczek nic nie przeżywa i stają się pokarmem [emoji20] Pierwszy raz przypadkowo złapałem je w akcji, a tak to zawsze rano była mowa ikra. Bez oddzielnego zbiornika wypchanego po brzegi drobnym zooplanktonem jak wrotka nie da się ich odchować mi się udało 2 sztuki w seszłym roku odchować. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqesta45 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 Dokładnie odchowanie jest ciężkie. Mój osobisty rekord to odchowanie z jednego wylegu 14 sztuk. Kluczem do sukcesu jest pokarm i częsta podmiany wody. Najgorszy okres to pierwsze 2 tyg. Potem już jest łatwiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach