Skocz do zawartości

Historia edycji

Słony leszcz

Słony leszcz

18 godzin temu, luft napisał:

Także liczę na Waszą aktywność tutaj i Wasze propozycje, które będą kluczem kogo poprosimy o prezentację.

Lista mogła by być oczywiście długa, ale jedna osoba natychmiast przychodzi mi do głowy: @zielony mintaj, jego glony i bajeczne miękasy:-) Pewnie fajnie by też było posłuchać @ktryco jego spsach, choć tu pewnie problemy formalne by były...

A nie myślałeś o tym, żeby ludzi z branży (choćby siebie:-) namówić do wystąpienia? Do poopowiadania o nowościach, tendencjach, zmianach... Wiadomo, nie taki doraźny marketing ("nasze produkty są najlepsze bo są nasze i są najlepsze"), raczej odsłonięcie odrobiny "zaplecza", może nie jakichś tajnych informacji, co takich niedostępnych na co dzień dla amatorów. Ja chętnie bym posłuchał, co tam producenci szykują w najbliższym czasie, o jakichś rzeczywistych nowinkach technicznych, o sytuacji z importem życia itp itd...

Bym zapomniał o najstarszej kosteczce na forum... @r_33 Niby można przestudiować temat kolegi, ale jednak to nie to samo co na żywo posłuchać o ewolucji od niemierzenia niczego i dolewania kranówki, do dozowania balinga i karmienia korali dedykowanymi pokarmami

Słony leszcz

Słony leszcz

18 godzin temu, luft napisał:

Także liczę na Waszą aktywność tutaj i Wasze propozycje, które będą kluczem kogo poprosimy o prezentację.

Lista mogła by być oczywiście długa, ale jedna osoba natychmiast przychodzi mi do głowy: @zielony mintaj, jego glony i bajeczne miękasy:-) Pewnie fajnie by też było posłuchać @ktryco jego spsach, choć tu pewnie problemy formalne by były...

A nie myślałeś o tym, żeby ludzi z branży (choćby siebie:-) namówić do wystąpienia? Do poopowiadania o nowościach, tendencjach, zmianach... Wiadomo, nie taki doraźny marketing ("nasze produkty są najlepsze bo są nasze i są najlepsze"), raczej odsłonięcie odrobiny "zaplecza", może nie jakichś tajnych informacji, co takich niedostępnych na co dzień dla amatorów. Ja chętnie bym posłuchał, co tam producenci szykują w najbliższym czasie, o jakichś rzeczywistych nowinkach technicznych, o sytuacji z importem życia itp itd...

Bym zapomniał o najstarzej kosteczce na forum... @r_33 Niby można przestudiować temat kolegi, ale jednak to nie to samo co na żywo posłuchać o ewolucji od niemierzenia niczego i dolewania kranówki, do dozowania balinga i karmienia korali dedykowanymi pokarmami

Słony leszcz

Słony leszcz

17 godzin temu, luft napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.