Przemek Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 Cześć Jak zapewne wiecie od lipca tego roku jesteśmy w naszej nowej siedzibie w Redzie. Sklep się powiększył, przybyło więcej pracy - w związku z tym poszukujemy też pracownika :-) ReefShop to jeden z najdłużej działających w Polsce sklepów z akwarystyką morską - od niemal 17 lat na rynku. Zakładamy i serwisujemy akwaria, sprzedajemy żywe zwierzęta morskie oraz prowadzimy sklep stacjonalrny i internetowy. Oferujemy również usługi związane z instalacją homariów w restauracjach czy hotelach. Przez wiele lat w Wejherowie - potem od 2008r w Gdyni aż w końcu w 2019r przenieśliśmy się do własnej siedziby w Redzie. Dlatego też poszukujemy kandydatów na stanowisko: Sprzedawca / opiekun zwierząt morskich Miejsce pracy: Reda (Reda Pieleszewo, ul. Ogrodników 22 - 300m od kolejki SKM). Twoje zadania: - obsługa Klientów w sklepie stacjonarnym (oraz internetowym) - opieka nad zwierzętami w naszych akwariach Co oferujemy? - umowę o pracę w pełnym wymiarze w nowoczesnym sklepie - ciekawą i atrakcyjną pracę w fajnej atmosferze - obcowanie z egzotycznymi zwierzętami - możliwość podnoszenia własnych kwalifikacji - atrakcyjne wynagrodzenie na czas + dodatkowe wynagrodzenie za serwisy zbiorników naszych Klientów Czego oczekujemy? - doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku byłoby mile widziane ale chętnie spotkamy się z absolewntami takich kierunków jak: oceanografia, biologia morza i pokrewne. Poszukujemy również osób, które interesują się akwarystyką i chcą uczyć się nowych rzeczy :-) - posiadanie prawa jazdy kategorii B - podstawowej znajomości języka angielskiego - umiejętności posługiwania się programami typu Excel, Word - znajomości zasad działania sklepu internetowego - pasji, zaangażowanie oraz odpowiedzialności za powierzone obowiązki Jeśli bliskie więc Ci są zagadnienia związane z akwarystyką morską(lub akwarystyką w ogóle - ale zawsze chciałeś spróbować swoich sił w akwarystyce morskiej) to te ogłoszenie być może jest dla Ciebie! Prosimy o wysłanie swojego CV na adres sklep@reefshop.pl Pozdrawiam Przemek oraz cała Obsługa ReefShop.pl! Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 bardzo przytulne miejsce, aż chciałoby się u Was popracować Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 Szkoda że tak daleko ode mnie bo może bym powalczył o zmianę mojej branży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 :-) Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FajnyRadziu Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 Byłem, widziałem, kupowałem, fajny sklepik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 Kurcze daleko . Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 Daniel przeprowadź się nad morze. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofik1977 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2019 Witam Bardzo przytulne miejsce. Niestety mieszkam za daleko. Mam spore doświadczenie. Piętnaście lat z akwarystyką morską. Siedem lat na sklepach,osiem lat na hurtowniach. Szkoda że tak daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meyger Zgłoś Napisano 28 Września 2020 Nie dość ze pracował bym w fajnym sklepie to jeszcze na trocie po pracy bum śmigał [emoji2957] No ale dojazdy codzienne do pracy by mnie zjadły finansowo z Podkarpacia [emoji14][emoji14]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Września 2020 Nie dość ze pracował bym w fajnym sklepie to jeszcze na trocie po pracy bum śmigał [emoji2957] No ale dojazdy codzienne do pracy by mnie zjadły finansowo z Podkarpacia [emoji14][emoji14]Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMarzenia Cię poniosły [emoji14] temat stary jak świat i pewnie nie jeden pracowmik do tego czasu się już "przemielił" [emoji14]Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach