Wilkers Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2019 Czy to bryopsis ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2019 porównaj i sam sobie odpowiedz https://www.google.com/search?q=bryopsis&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwju9KOKr6nmAhUVAxAIHdKtAxoQ_AUoAXoECBAQAw&biw=1625&bih=897 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzaQ Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2019 21 godzin temu, Wilkers napisał: Czy to bryopsis ?? Na 90% to jakieś włosowate gloniska, nie widać choinek aby zaklasyfikować to jako bryopsis Cytuj Mózgowa rafa http://nano-reef.pl/forums/topic/101151-brain-tank/?tab=comments#comment-1045695 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilkers Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2019 Kamień z serca choć Dino też mi wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2019 CzaqQ ma rację. Z resztą widać, że chyba kłopotu z rwaniem nie miałeś, a z bryopsis lekko by nie było. Walczysz z glonem? Ile ma akwarium? Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilkers Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2019 Akwarium ma 4 miesiące glon był.na żywej skale z likwidowanego zbiornika ciągle jest kilka kępek w jednym miejscu . Po ataku ospy gdzie wszystkie rybki padły użyłem lampy UV przez 4 dni 24h i bardzo mi parametry No3 skoczyło Po4 nisko mam leje bakterie skubie glony choć już mam kolejna plagę Dino .obsada to 3 krewetki krab mitrax i dwa jeżowce .do ręki 12 koralowców zbiornik 64l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolpher Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2019 Nizej mam temat i ktos napisal ze to moze byc derbesia. Co by nie bylo, walka w zasadzie wygrana - dolabella zeżarła to co bylo widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach