azja-83 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 Hejka Panowie i Panie, mam taki problem, odkleił mi się grzebień od komina, czy istnieje jakiś bezpieczny klej lub silikon , który złapie mi to na mokro ?,oczywiście bezpieczny dla zwierzaków. Wysłane z HUAWEI P8 przy użyciu Tapatalka Cytuj .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 Kropelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 14 minut temu, azja-83 napisał: Hejka Panowie i Panie, mam taki problem, odkleił mi się grzebień od komina, czy istnieje jakiś bezpieczny klej lub silikon , który złapie mi to na mokro ?,oczywiście bezpieczny dla zwierzaków. Wysłane z HUAWEI P8 przy użyciu Tapatalka Zrób podmianke czy spuść trochę wody i przyklej to porządnie nic się akwarium nie stanie. A efekt będzie trwalszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 Kropelka ze szkłem może jednak słabo trzymać , myślałem że może jest na rynku dostępny jakiś rodzaj silikonu Wysłane z HUAWEI P8 przy użyciu Tapatalka Cytuj .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 jest silikon do klejenia pod woda - albo jakis dwuskładnikowy typu milliput czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 Tworzywo do szkła najpewniej przyklei jedynie duża ilość cyjanoakrylu w żelu. Dilikon po jakimś czasie się odklei, klej dwuskładnikowy typu miliput nie złapie na tyle pewnie płaskiej powierzchni plastiku. Sprawdzałem, to wiem Kup w modelarskim czy w sieci butelkę cjanoakrylu w żelu, spuść trochę wody, wytrzyj do sucha, zalej całą powierzchnię grzebienia, dociśnij i za 5 min. wlej wodę. Nie ma bata, nie puści. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 Potwierdzam Dale, odpadło, przykleiłem kropelką w żelu i pół roku trzyma jak talala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2019 W takim razie spróbuje tego sposobuWysłane z HUAWEI P8 przy użyciu Tapatalka Cytuj .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach