ryzyk.fizyk Zgłoś Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Witam. Od kilku tygodni moja Euphyllia nie pompuje się jak dawniej. W tej chwili wygląda to tak: Wcześniej wyglądała tak: Euphyllia jest u mnie od 08.02.2020 Świecę jak widać T5 + dwie belki LED niewłączane tylko na czas oglądania zbiornika. Parametry jak w stopce, tak wiem trochę wysokie PO4, walczę z tym. Pozostałe Eupyliie maja się świetnie. Ktoś ma jakieś pomysły, rady ? Edytowane 2 Maja 2020 przez ryzyk.fizyk (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryzyk.fizyk Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 Ktoś ? coś ? Może miał ktoś podobny przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 Miałem tak u glabrescens, padały jedna po drugiej inne uphyllie bez szwanku. Przestawianie, dipy, odcinanie główek nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 A może coś ją zjada od środka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryzyk.fizyk Zgłoś Napisano 25 Maja 2020 Dziś zauważyłem że coś się z tej Euphylli ciągnie. Coś wydala i może wróci do formy, co sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach