pj007 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 Witam Czy te korale mogą siebie nawzajem parzyć ? Czy goniopora może poparzyć inną goniopore lub alveoporę ? Czy oba koralowce mogą poparzyć inne koralowce niż goniopora i alveopora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 Ja obecnie mam dwie goniopory które są blisko siebie, nawet się dotykają jak się napompują, nic się nie dzieje. Natomiast alveopora już powinna być ciut oddalona od goniopory choć parę cm. Jest to bardzo podobny koral do goniopory , czasem nawet można się pomylić na pierwszy rzut oka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 Ok czy goniopory razem mogą być ale alveo z gonią już nie. Szkoda Mam goniopore czerwona i zielona i alveopore mam zielona i seledynowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 U mnie gonio dotyka alveopory i nic się nie dzieje. Ale za to goniopory parzą wszystkie inne koralowce, a alveopora nic im nie robi. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 5 Października 2020 A u mnie niebieska goniopora parzy czerwoną. Goniopor jest kilka odmian i nie zawsze wyglądające podobnie potrafią żyć w zgodzie. Ironman też francą jest i parzy całą resztę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach