mt4m Zgłoś Napisano 19 Lipca 2020 Jak w temacie, poproszę o opinię która lampa lepsza, na pewno sporo osób używało. Giesemann czy Ati, obie to hybrydy 3x75 W led plus 4x 54 W świetlówki. Chodzi mi o obsługę, trwałość zwłaszcza ledów, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2020 Mam Giesemann Aurora i jestem zadowolony. Bardzo fajny interfejs. Fazy ksieżyca i inne bajery. Świetlówki plynnie się rozjaśniają. Mam od 5 miesiecy. Kupilem urzywke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papryk1 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2020 Polecam, Pacific Sun 3x150W led + 4x54W-klasa sama w sobie-lampy prawie dekadę świecą i nadal posłużą. Używki koło 3tys.zł warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_kl Zgłoś Napisano 20 Lipca 2020 Też mam PS 2x145 4x39W kolory bajeczne. Co najważniejsze przyjazny i pomocny serwis na miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomko Zgłoś Napisano 20 Lipca 2020 Potwierdzam PS Hybrydowe lampy + świetlówki ATI dają bardzo dobre światło nawet pod SPS. Mam Pandorę Hyperion R2 i jestem zadowolony. Tylko interfejs do sterowania kiepski i niestety brak aktualizacji softu. Pozdr., tomko Cytuj Nowe 400L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoom Zgłoś Napisano 20 Lipca 2020 (edytowane) A ja polecam Giesemann T5 ale w wersji Gdzie można zamontować kessil . Lampa jest bardzo kompaktowa a sam decydujesz jakie ledy chcesz użyć ja wystawiłem w nią 3 razy Lumini 120w . I teraz mam 4x39w t5 i 360w ledow full spektrum to próba mojej lampy wciaz czekam na szkło Edytowane 20 Lipca 2020 przez Hoom (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach