rafaghub Report post Posted August 7, 2020 witam potrzebuje fachowca ,ktory zrobi mi stelaz na dwie chinki 165w i akwarium 100cm. zalezy mi tez na dolozeniu t5 do tego stelaza prosze o propozycje na priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Konrad_Wwa Report post Posted August 7, 2020 Cześć, ja mam stelaż właśnie na 2 chinki z profila alu zamkniętego z marketu budowlanego, bez problemu tak samo idzie dołożyć T5 bo bez statecznika ważą całe nic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek77 Report post Posted August 7, 2020 Godzinę temu, Konrad_Wwa napisał: Cześć, ja mam stelaż właśnie na 2 chinki z profila alu zamkniętego z marketu budowlanego, bez problemu tak samo idzie dołożyć T5 bo bez statecznika ważą całe nic Dałbyś radę wstawić fotkę? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Konrad_Wwa Report post Posted August 7, 2020 Jasne, ale to nic specjalnego, taki prosty pomysł, docelowo maiło być pomalowane na czarno ale na razie wisi jak widać Quote Share this post Link to post Share on other sites