AnT Zgłoś Napisano 19 Września 2020 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boft Zgłoś Napisano 19 Września 2020 Ratuj ratuj panie AnT, kibicujem Cytuj Jest : BofT'owe +/- 288l w obiegu; 2x Maxpect Ethereal + ICV6, AquaMedic DC Runner 3.2, Gyre XF-330, Maxspect MJ- SK400, ~30kg rock, 10kg sand. Było : Mój Reefmax - Tunze 9002, 2 x Koralia nano 1600, Newjet1200, 1 x Ati Actinic, Aquablue plus, Aquablue special, ~15kg LR, ~6kg LS - start 13.01.2011 i nowy baniak 20L a w nim troche skałki i żwirku koralowego + krewetka modliszkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
odan Zgłoś Napisano 22 Września 2020 Piękny widok! Ja ostatnio nie mam szczęścia do dendrophylii, fistula już prawie padła całkowicie, więc będę czekał na podobny widok jak u Ciebie. Walczę jeszcze z arbusculą, w tym wypadku chyba z sukcesem, bo powraca do życia Tak czy inaczej gratuluję nowych mordek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianna Zgłoś Napisano 11 Lipca 2021 Bajka wyglądają jak powietrzne gwiazdki. Masz może jakieś doświadczenia z regenracją innych korali? Konkretnie Euphylli? Cytuj Mariankowa Rafka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach