meyger Zgłoś Napisano 26 Września 2020 Witajcie Korci mnie postawić drugi baniak, ale z samymi ukwiałami. I do tego same błazny. Czy ma ktoś zbiornik ukwiałowy??Jak tak to wyślijcie foty. Z góry dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelchgdansk Zgłoś Napisano 26 Września 2020 Z sieci... Cytuj Się robi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meyger Zgłoś Napisano 26 Września 2020 Spoko. Ale szkoda ze jeden rodzaj. Ja myślałem o kilku gatunkach. No i wachlarz kolorów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRRoT Zgłoś Napisano 27 Września 2020 u mnie coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meyger Zgłoś Napisano 27 Września 2020 O i o czymś takim myślałem. Ładnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 27 Września 2020 Godzinę temu, JaRRoT napisał: u mnie coś takiego Ze zdjęcia wynika, że różne gatunki ukwiałów mogą się wzajemnie dotykać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 27 Września 2020 U mnie quadri czerwone siedzi razem z zielonym hetractisem. Dzielą się i pompują. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 28 Września 2020 mam w planach założenie takiego baniaczka, jak już się uporam z remontem na chacie. Do sklejenia czeka baniak full opti 90X50X50. Zastąpi mój mniejszy baniaczek i wszystkie quadri pójdą do niego - czerwone, zielone i złote, a do tego anemonia virdis, no i moze coś jeszcze dorzcę z innych gatunkow ukwiałów. no i same błazenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach